BasBQ
Beef en Steak

Beer can Chicken

 

Luc

Tondelzoeker
Berichten
14
Om het weekend goed af te sluiten een Beer can chicken uit het boek van noskos!

Vrijdag al in de citrus pekel gelegd en gister gedroogd in de koelkast. Vandaag de rub erop en 5 kwartier indirect op 175 graden tot een kern temperatuur van 70 graden. Alleen het bierblikje moeten wisselen want met de halve liter was hij te hoog.
Ik moet zeggen dat die erg lekker is en de vrouw werd er ook erg blij van.

uA859JA.jpg

KPDnf5k.jpg

t2OKbYj.jpg

 
Ziet er heerlijk uit Lars.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Oh ja gefeliciteerd met je Tokkie.
 
BCC, lekker.
Als je toch een grotere kip wilt en daarvoor een half liter blik voor wilt gebruiken zou je de kip op het kolenrooster kunnen zetten en dan gebruik maken van een split grill (kolen aan een kant) e.v.t. afschermen met aluminium folie indien nodig.
Gefeliciteerd met je sticker. ;)


 
Hans zei:
BCC, lekker.
Als je toch een grotere kip wilt en daarvoor een half liter blik voor wilt gebruiken zou je de kip op het kolenrooster kunnen zetten en dan gebruik maken van een split grill (kolen aan een kant) e.v.t. afschermen met aluminium folie indien nodig.
Gefeliciteerd met je sticker. ;)

Thanks voor de tip

Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

 
Lekker kippie. Mooie kleur heeft hij opgepikt in de Q. Dat moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je tokkie
 
Om je vingers bij af te likken.
 
Lekker BCC mooi gelukt en gefeliciteerd met je sticker


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Lekker hoor, gratz met tokkie!
 
Terug
Bovenaan Onderaan