Nu ik al een paar maanden een kamado heb werd het toch eens tijd om deze klassieker te maken. We kregen bezoek van ver waaronder iemand die zwanger is, dus dan is kip een goed idee.
Dit was ook gelijk de eerste keer dat ik in de regen aan de gang moest. Er moet dus ook maar snel een dakje komen
Lekker gegeten maar niet heel speciaal. Ik vermoed dat ik dit niet heel vaak ga maken. De kruiden zitten vooral in de huid waardoor het vlees van de kip een beetje saai is. Maar al met al leuk om eens gedaan te hebben. De huid mocht wel krokanter. Geen idee of het komt doordat ik het rookhout was vergeten maar volgende keer dus iets hogere temperatuur. Zat nu constant rond de 170 graden.
Dit was ook gelijk de eerste keer dat ik in de regen aan de gang moest. Er moet dus ook maar snel een dakje komen

Lekker gegeten maar niet heel speciaal. Ik vermoed dat ik dit niet heel vaak ga maken. De kruiden zitten vooral in de huid waardoor het vlees van de kip een beetje saai is. Maar al met al leuk om eens gedaan te hebben. De huid mocht wel krokanter. Geen idee of het komt doordat ik het rookhout was vergeten maar volgende keer dus iets hogere temperatuur. Zat nu constant rond de 170 graden.