- Berichten
- 822
Vandaag stond ook hier de beer can chicken op het menu. Niet mijn eerste, maar wel de eerste die ik hier op het forum plaats.
Bij de poelier een mooie maiskip gescoord. En in de rub van verstegen gezet.
Toen kwam het moment om er een bierblikje in te schuiven. Tot mijn schrik was ik dat vergeten te kopen
Gelukkig nog wel een blikje rader 0.0 in de kast staan. (Moet ik het nu eigenlijk een lemonade can chicken noemen?)
Maar goed het geheel lekker met wat groente op de bbq gezet. Als bijgerecht wat aardappels in partjes met wat rozemarijn en knoflook.
Na een uurtje zag het er zo uit:
De kip was niet heel erg bruin geworden, maar alsnog wel een lekker knapperig velletje en zeer sappig vlees. De radler proefde je eigenlijk niet terug. Dus volgende keer gewoon water in het blikje
Dat was weer een erg smakelijk kippetje!
Bij de poelier een mooie maiskip gescoord. En in de rub van verstegen gezet.
Toen kwam het moment om er een bierblikje in te schuiven. Tot mijn schrik was ik dat vergeten te kopen
Gelukkig nog wel een blikje rader 0.0 in de kast staan. (Moet ik het nu eigenlijk een lemonade can chicken noemen?)
Maar goed het geheel lekker met wat groente op de bbq gezet. Als bijgerecht wat aardappels in partjes met wat rozemarijn en knoflook.
Na een uurtje zag het er zo uit:
De kip was niet heel erg bruin geworden, maar alsnog wel een lekker knapperig velletje en zeer sappig vlees. De radler proefde je eigenlijk niet terug. Dus volgende keer gewoon water in het blikje
Dat was weer een erg smakelijk kippetje!
Laatst bewerkt: