- Berichten
- 232
Natuurlijk is het lekker om een lekker stuk steak of iberico vlees op de Q te breiden. Maar soms een doodgewoon supermarkt beenhammetje ook best te versmaden.
Dus afgelopen keer een een gevuld hammetje gefixed.
Voor de beenham had ik volgende klaar staan:
De beenham met het vlees mes in een platte lap gesneden, hier en daar een paar tikken met de deegroller gegeven.
Op het hammetje de chorizo verdeeld, en daarna de kaas erover gedrapeerd (helaas geen foto van).
Vervolgens stevig opgerold en met slagerstouw verbonden.
Het hammetje op de Joe, welke verdeeld is met een in- en directe zone, en gezorgd dat de indirecte deel op z'n 150gr zat.
Wat wij erg lekker vinden is geroosterde groente. Deze keer groentespies gemaakt van paprika, rode ui, champignons en courgette.
Deze ingesmeerd met een een mengsel van olijfolie, provinciaalse kruiden, peper en zout.
De groentespies zijn de Joe en de ham werd ingesmeerd met de glaze. Bij een kern van zo'n 60gr de ham eraf gehaald. Bij het rusten loopt de kern nog iets op.
Het vlees getrancheerd op een mooi plankje, en geserveerd met de groente spies. Verder de gebruikelijke airfryed aardappeltjes.
Ohw en hoe het smaakte, damn tasty. Simpel en lekker. Ik zeg maken.....
Dus afgelopen keer een een gevuld hammetje gefixed.
Voor de beenham had ik volgende klaar staan:
- Beenham (Naturel);
- Chorizo;
- Belegen gerapste kaas;
- Maple Bourbon Rib Glaze van Kosmos.
De beenham met het vlees mes in een platte lap gesneden, hier en daar een paar tikken met de deegroller gegeven.
Op het hammetje de chorizo verdeeld, en daarna de kaas erover gedrapeerd (helaas geen foto van).
Vervolgens stevig opgerold en met slagerstouw verbonden.
Het hammetje op de Joe, welke verdeeld is met een in- en directe zone, en gezorgd dat de indirecte deel op z'n 150gr zat.
Wat wij erg lekker vinden is geroosterde groente. Deze keer groentespies gemaakt van paprika, rode ui, champignons en courgette.
Deze ingesmeerd met een een mengsel van olijfolie, provinciaalse kruiden, peper en zout.
De groentespies zijn de Joe en de ham werd ingesmeerd met de glaze. Bij een kern van zo'n 60gr de ham eraf gehaald. Bij het rusten loopt de kern nog iets op.
Het vlees getrancheerd op een mooi plankje, en geserveerd met de groente spies. Verder de gebruikelijke airfryed aardappeltjes.
Ohw en hoe het smaakte, damn tasty. Simpel en lekker. Ik zeg maken.....
Laatst bewerkt: