Beef en Steak

Beenham

  • Onderwerp starter Onderwerp starter zlotka
  • Startdatum Startdatum
Z

zlotka

Gast
Hallo,

Voor kerst hebben we een mooie beenham liggen van ~2 kilo. Deze is gepekeld, maar niet gerookt. Kan ik deze gewoon indirect klaarmaken tot een kern van 67 graden, of moet hier verder eerst nog wat mee gebeuren? Heb wel eens eerder een beenham klaargemaakt maar die was uit de supermarkt en kan me niet meer herinneren of die wel eerst gerookt was.

Alvast bedankt.
 
Gewoon garen, 67? vind ik wel wat ver trouwens. Ik zou tot 57? gaan.
Mosterd-honingsausje oid erop komt de smaak ook ten goede.
Zoiets bijvoorbeeld.
 
Zie net dat het advies voor beenham 65? kern is. Dus veiligheidshalve... ;)
 
Top bedankt. Wist niet 100% zeker of er verder nog wat mee moest gebeuren, maar kan hem gewoon normaal garen dus.

Ga dat recept zeker gebruiken Noskos.
 
Terug
Bovenaan Onderaan