Michel2
Kooltjesharker
- Berichten
- 122
Vandaag 2 beenhammetjes honing mosterd gemaakt. Vergeten om van de voorbereidingen foto’s te maken maar het eindresultaat is verrukkelijk! Eerste beenham was al grotendeels op voordat ik foto’s kon maken .
4 uurtjes in de rub laten liggen en daarna 160 graden op de kamado. Na 3 kwartier insmeren met een mengsel van appelsap, mosterd en honing. Simpel maar doeltreffend. Na behalen kerntemperatuur van 65 graden even laten rusten en daarna was het aanvallen. Mayonaise door de saus die over was en dat samen met de beenham op een wit bolletje.
4 uurtjes in de rub laten liggen en daarna 160 graden op de kamado. Na 3 kwartier insmeren met een mengsel van appelsap, mosterd en honing. Simpel maar doeltreffend. Na behalen kerntemperatuur van 65 graden even laten rusten en daarna was het aanvallen. Mayonaise door de saus die over was en dat samen met de beenham op een wit bolletje.