Beef en Steak

Beenham Honing Mosterd

Michel2

Kooltjesharker
Berichten
122
Vandaag 2 beenhammetjes honing mosterd gemaakt. Vergeten om van de voorbereidingen foto’s te maken maar het eindresultaat is verrukkelijk! Eerste beenham was al grotendeels op voordat ik foto’s kon maken :).

4 uurtjes in de rub laten liggen en daarna 160 graden op de kamado. Na 3 kwartier insmeren met een mengsel van appelsap, mosterd en honing. Simpel maar doeltreffend. Na behalen kerntemperatuur van 65 graden even laten rusten en daarna was het aanvallen. Mayonaise door de saus die over was en dat samen met de beenham op een wit bolletje.

5B18FB71-6D93-4227-931A-B1354412C0A6.jpeg

8026DCC6-5D2E-4A60-A2BE-617AEA842A5A.jpeg

FC345052-5EDF-43A6-A7A9-DAFF63B9DE85.jpeg
 
Ziet er heerlijk uit. Mis helaas wel de foto’s van het vlees op de bbq.
Ik verplaats het draadje even.
 
@Frits, om in de ‘Low & Slow’ sectie te blijven staan is dus een “BBQ foto verplicht” lees ik net, Hierbij dus een foto van mijn BBQ deze middag (maar weet wel dat jullie dat niet bedoelen 😁).

6D448857-0601-463F-B6C0-BED2258AB13A.jpeg


CA9717A7-BE92-4839-BCC9-84067932AB8C.jpeg
 
En een strak tuintje
 
Terug
Bovenaan Onderaan