- Berichten
- 448
Vandaag is een goeie dag!
Vanmorgen een nieuwe auto gekocht en om dat te vieren de nieuwe bbq aangestoken
Een lekkere beenham van de Makro met provinciale kruiden om daarna op de restwarmte reepjes gemarineerde biefstuk naar beef jerky om te zetten.
Met de beenham ben ik bekend via m’n rookoven met gloeispiraal,echter op kolen indirect is even bijblijven
Voor het eerst een rookbox toegevoegd maar helaas net als met m’n rookmot in de rookoven stond dit ook meteen in brand,en dit waren brokken hout ,terwijl ik toch lees dat t direct op de kolen moet.
Beef jerkey word een “first time” en ben ook erg nieuwschierig
Vanmorgen een nieuwe auto gekocht en om dat te vieren de nieuwe bbq aangestoken
Een lekkere beenham van de Makro met provinciale kruiden om daarna op de restwarmte reepjes gemarineerde biefstuk naar beef jerky om te zetten.
Met de beenham ben ik bekend via m’n rookoven met gloeispiraal,echter op kolen indirect is even bijblijven
Voor het eerst een rookbox toegevoegd maar helaas net als met m’n rookmot in de rookoven stond dit ook meteen in brand,en dit waren brokken hout ,terwijl ik toch lees dat t direct op de kolen moet.
Beef jerkey word een “first time” en ben ook erg nieuwschierig