BasBQ
Beef en Steak

Beenham 3 kg

  • Onderwerp starter Boretti1988
  • Startdatum
B

Boretti1988

Gast
Hoi allemaal,
Ik heb een beenham van 3 kg bij de slager gehaald voor de Pasen.  Deze is nog onbehandeld, kan iemand mij vertellen hoe lang het ongeveer duurt voor hij de kerntemp van 60-65 bereikt heeft en hoelang hij in de rub moet liggen? 
 
Boretti1988 zei:
Hoi allemaal,
Ik heb een beenham van 3 kg bij de slager gehaald voor de Pasen.  Deze is nog onbehandeld, kan iemand mij vertellen hoe lang het ongeveer duurt voor hij de kerntemp van 60-65 bereikt heeft en hoelang hij in de rub moet liggen?

Ben je al wat wijzer geworden, of ben je er nog niet over uit.
 
De beenham is super gelukt,  na 3 uur indirect grillen. Geserveerd met een honing mosterd saus en puree van zoete aard.
 
Ik ga hem ook proberen deze week.
Iemand nog tips voor bijgerechten?
Ik denk zelf aan coleslaw en ?
 
Terug
Bovenaan Onderaan