Goede middag,
Ik ben van plan beef wellington klaar te maken.
Uiteraard heeft mijn voorkeur om het op de BBQ klaar te maken, maar heeft dat veel zin?
Tussen het dichtschroeien van het vlees en dat het geheel daadwerkelijk in de oven/indirect gaat zit zoveel tijd dat ik me afvraag of ik er wel goed aan doe om daar mn BBQ voor op te stoken. Daarbij vraag ik me af hoeveel smaak een houtskool BBQ extra geeft omdat er toch een deegkorst om het vlees heen zit.
Het enige wat ik me evt kan bedenken is dat ik een hogere temperatuur kan bereiken waardoor er meer vocht verdampt en je een hardere broodkorst kan krijgen denk ik.
Hoe kijken jullie hier tegenaan?
Ik ben van plan beef wellington klaar te maken.
Uiteraard heeft mijn voorkeur om het op de BBQ klaar te maken, maar heeft dat veel zin?
Tussen het dichtschroeien van het vlees en dat het geheel daadwerkelijk in de oven/indirect gaat zit zoveel tijd dat ik me afvraag of ik er wel goed aan doe om daar mn BBQ voor op te stoken. Daarbij vraag ik me af hoeveel smaak een houtskool BBQ extra geeft omdat er toch een deegkorst om het vlees heen zit.
Het enige wat ik me evt kan bedenken is dat ik een hogere temperatuur kan bereiken waardoor er meer vocht verdampt en je een hardere broodkorst kan krijgen denk ik.
Hoe kijken jullie hier tegenaan?