BasBQ
Beef en Steak

Beef & Steak Ribs 101 Workshop

 
 

Gabor

Pitmaster
Berichten
503
vrijdag 7, 14 en 21 juni
vrijdag 12 juli

De spareribs behoren tot heilige drie eenheid van het Amerikaanse BBQ.

In deze workshop gaan we het hebben over:
1.Anatomy van de ribs, 3 ? and down
2.Welke soorten zijn er, waar zitten ze;
3.Wat zoek je in een goede rib?
4.De voorbereiding; skin & trim ribs, st louisstyle cut
5.Kruiden en marinades, sauzen
6.Spareribs vs Baby Back Ribs
7.Technieken op de BBQ; o.a. 3,2,1-methode
8.Wet ribs vs dry ribs, regionale verschillen
9.Runder en kalfsribben, shortribs englisch cut
10.Welke soorten barbecues  ( Keramisch, Smoker, Kogel-BBQ)
11.De opzet van de grill en smoker
12.Gebruik van rookhout
13.Wanneer zijn ze klaar
Tijdens de Ribs 101 Workshop krijgt u o.a. Spareribs (of Baby Backs) en Beef Shortribs te proeven. U gaat deze Ribs ook zelf bereiden en dit kunt u meenemen naar huis om ook thuis alles ui te proberen. Daarnaast ontvangt u nog een gratis slab Spareribs m?t een unieke prijswinnende Ribs Rub!

De aanvang van de workshop is 18:00 uur en zal ongeveer 3 uur duren. De Workshop is inclusief eten en drinken. In de workshop zitten 2 consumpties per persoon inbegrepen. De workshop wordt gegeven door Harry Havinga van www.bbqguru.nl

Westkanaalweg 68, in Ter Aar.

http://www.beefensteak.nl/nl/beef-steak-ribs-101-workshop.html

 
Zijn er misschien mensen die zich ingeschreven hebben? Zelf ga ik 7 juni.
 
Ik denk dat wij van de Sea Side Smokers na de Tony Stone even overslaan :D
 
Tssssskkk

Alsof jullie in de prijzen zijn gevallen of zo... ::)
 
Hmmmmm ben gek op goede spare ribs. Hoewel mijn 'smaak' wellicht wat vreemd is. Liefst dun en droog..
 
Was een erg leuke en leerzame avond gisteren. Van 18-21 uur liep uit tot 22:30 maar goed, bij BBQ it is done when it's done toch? Weer goede tips van Harry Havinga gekregen en heerlijke ribs klaargemaakt en gegeten!





In de award winning rub uiteraard ;)



Als tussendoortje even een Wagyu Short Rib high & fast... een streling voor de tong!







 
leuke foto's, en zo te zien een hele leerzame avond.
kan je denk ik wel aan Harry over laten  :)
 
Zo te zien een leerzame en smakelijke ervaring
 
altijd leuk en gezellig bij B&S!
 
k was er ook. Super workshop en heerlijk gegeten. Het wordt tijd dat de award winning rub op de markt komt :)
 
Had graag gewild maar we konden alleen de laatste sessie en die zat al vol.
 
Leuke workshop, waar ik me zeker voor ga inschrijven.
 
Terug
Bovenaan Onderaan