BasBQ
Beef en Steak

Beef ribs

 
 

Maarten215

Vuurmaker
Berichten
80
Beste genieters van dit Forum,

Vandaag voor het eerst beef ribs gemaakt. Een makkelijk en ontzettend lekker gerecht. De vlies verwijderd en peper en zout als rub gebruikt. Kamado op 110/120 graden met eiken rookhout. Na plusminus 3 uur de ribs ingepakt en laten liggen tot de boterzacht waren. Naast de ribs zoete aardappel en mais gepoft.

41CCA1A1-150E-4CE1-B0EF-718394356CAD.jpeg


238951E6-CB96-4D04-AE0E-313BB67D3D10.jpeg


D0F4DCE6-9388-495E-89B0-C38E6A09ACA7.jpeg


DD363153-49B4-4594-809A-4671AFFCC569.jpeg


DDF3A979-1BA1-4D03-A77C-66BBBD1F0032.jpeg
 
Ziet er heerlijk uit, lijkt alsof er nog net een mooie bite aan zit klopt dat?
 
Mooi gemaakt, het ziet er heerlijk uit! 😋😋
 
Mooie ribben, zien er goed uit
 
Beef ribs heerlijk! Recent nog gemaakt. Blijft een feestje.
 
Zien er goed uit. Goed alternatief voor mensen die niet tegen varkensvlees kunnen. Maar toch wel eens ribs willen eten. Top
 
Terug
Bovenaan Onderaan