- Berichten
- 271
Binnenkort gaan we eindelijk weer naar een festival! We gaan hier al jarenlang heen, maar helaas worden de regels steeds strenger. Zou mocht vroeger kratjes bier mee, nu enkel in blik. Ook op de bbq wordt steeds strenger gecontroleerd. Op zich allemaal begrijpelijk vanuit veiligheid, maar wij zijn toch erg gehecht aan de bbq. Om de smaak toch mee te nemen, maakt een vriend vooraf spareribs en pulled pork, die we daar kunnen opwarmen.
Vandaag heb ik nog een snackje voor bij het bier gemaakt: beef jerky!
Nachtje laten marineren in sojasaus, ketjap, honing, basterdsuiker, sesamolie, worcestershiresaus, chiliflakes, knoflook-, uien-, komijn- en paprikapoeder.
Low en slow gegaard (gemiddeld 70 - 90 C) in de rook van een stukje whiskey vat. Nu nog 2 weken er vanaf zien te blijven.
Vandaag heb ik nog een snackje voor bij het bier gemaakt: beef jerky!
Nachtje laten marineren in sojasaus, ketjap, honing, basterdsuiker, sesamolie, worcestershiresaus, chiliflakes, knoflook-, uien-, komijn- en paprikapoeder.
Low en slow gegaard (gemiddeld 70 - 90 C) in de rook van een stukje whiskey vat. Nu nog 2 weken er vanaf zien te blijven.