Beef en Steak

Beef jerky

 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
271
Vandaag beef jerky gemaakt van lapjes rosbief die ik nog in de vriezer had liggen. 24 uur laten badderen in de marinade. Goed drooggemaakt en vervolgens op de bbq in de rook. Het ei zo tussen de 80 en 100 C weten te houden. Na zo’n 2 1/2 uur alle luchtgaten dicht gedaan en rustig af laten koelen. Het resultaat ziet er uit als drop en is kei lekker. Kan in theorie weken worden bewaard, maar benieuwd of het de zaterdagmiddagborrel overleefd.

481DB5A7-58FF-4E1C-B2F1-8B350314833F.jpeg


A15CA3F9-D3CA-4DB4-BBB1-A2F573279AA1.jpeg


5CAAA1AC-AF61-4C52-85E2-423F337E8EE3.jpeg
 
Jammer genoeg veel te weinig gemaakt.
Van BJ blijf je eten.
Je moet hem eens met een Rub maken. Ook super lekker.
Voordeel Is dat je vlees al een stuk droger Is bij de start.
 
Ziet er lekker uit
Zal nu vast al op zijn 😁
 
Lekker als proteïne snack na het sporten!
 
Terug
Bovenaan Onderaan