BasBQ
Beef en Steak

Beef jerkey

 
 
 

Carnao

Pitmaster
Berichten
652
Hallo. Gisteren mijn eerste beef jerkey op de WSM gemaakt naar het recept van Noskos. Volgende week maar nog een keertje doen want het is alweer bijna op...

b6e23f5908c0c51c22b5b9fe4d8fff13.jpg


c4c9b62a0ba62adcdde05c95d5e519d1.jpg


6d60a8af1a3c29f01e9679bf30d35100.jpg


Het vlees heeft er in totaal zo'n vier uur op gelegen (gehangen) bij een temperatuur van iets onder de 75 graden. Lager kreeg ik de smokey mountain niet ondanks de kou. Iets teveel kooltjes aangestoken denk ik. Daarna heb ik ze nog heel even in de hetelucht oven gedaan om het wat harder te maken. Dit was een beetje nadelig voor de randen die wat TE hard werden.
Kijken wat het vlees doet als het buiten weer iets warmer wordt.
Al met al heel erg lekker en makkelijk snackje om te maken.

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Wooooow!! Lekker hoor!
 
Beef jerky.......  :x
 
Uit persoonlijke ervaring kan ik melden dat dit heel lekker is bij BIER!
 
Ceriel zei:
El Fumarole zei:
Uit persoonlijke ervaring kan ik melden dat dit heel lekker is bij BIER!
Dat lijkt me een goede combinatie! Hoe verzin je het....?
Ach, men noemt het een gave
 
Het klopt! Wat zouden we nog meer kunnen proberen vraag ik mij af
 
Terug
Bovenaan Onderaan