Dit weekend heb ik me weer door ook aantal YouTube videos laten inspireren. Dus op naar de hanos en 2,3 kilo runderwangen aangeschaft.
Onbruikbare delen er af gesneden kruidenmengsel van zout, peper, ui, knoflook, komijn en gerookte paprika gemaakt.
Cheeks waren een stuk dunner dan ik verwacht had.
Vervolgens op de kamado 135c met wat eiken chunks als rookhout.
Na een 3 uur roken bij een kern van ongeveer 70c heb ik de cheeks in een afgedekte foliebak gedaan met wat runderboullion ui, knoflook, siracha. Door laten garen tot 98c. En vervolgens even laten rusten voordat ik ze gepulled heb.
Taco time!
Heerlijk tacos gemaakt met guacamole, salsa en cheddar. De structuur van het vlees was wel een stuk zachter dan ik verwachtte.
Zeker leuk om eens te proberen.
Onbruikbare delen er af gesneden kruidenmengsel van zout, peper, ui, knoflook, komijn en gerookte paprika gemaakt.
Cheeks waren een stuk dunner dan ik verwacht had.
Vervolgens op de kamado 135c met wat eiken chunks als rookhout.
Na een 3 uur roken bij een kern van ongeveer 70c heb ik de cheeks in een afgedekte foliebak gedaan met wat runderboullion ui, knoflook, siracha. Door laten garen tot 98c. En vervolgens even laten rusten voordat ik ze gepulled heb.
Taco time!
Heerlijk tacos gemaakt met guacamole, salsa en cheddar. De structuur van het vlees was wel een stuk zachter dan ik verwachtte.
Zeker leuk om eens te proberen.