BasBQ
Beef en Steak

Beef cheek taco's

 

L...

Sprokkelaar
Berichten
27
Dit weekend heb ik me weer door ook aantal YouTube videos laten inspireren. Dus op naar de hanos en 2,3 kilo runderwangen aangeschaft.

Onbruikbare delen er af gesneden kruidenmengsel van zout, peper, ui, knoflook, komijn en gerookte paprika gemaakt.
Cheeks waren een stuk dunner dan ik verwacht had.

Vervolgens op de kamado 135c met wat eiken chunks als rookhout.

Na een 3 uur roken bij een kern van ongeveer 70c heb ik de cheeks in een afgedekte foliebak gedaan met wat runderboullion ui, knoflook, siracha. Door laten garen tot 98c. En vervolgens even laten rusten voordat ik ze gepulled heb.

Taco time!
Heerlijk tacos gemaakt met guacamole, salsa en cheddar. De structuur van het vlees was wel een stuk zachter dan ik verwachtte.
Zeker leuk om eens te proberen.

IMG_20210321_183817.jpg


IMG_20210321_182920.jpg


IMG_20210321_181242.jpg


IMG_20210321_152537.jpg


IMG_20210321_152425.jpg


IMG_20210321_120556.jpg


IMG_20210321_120024.jpg


IMG_20210321_114458.jpg
 
Deze variatie ziet er erg lekker uit, zo met de taco's, geweldig.
Mooie foto's ook hoor! 👍 🔥
 
het is even een werkje, ontvliezen van wangen, maar het vlees is erg lekker.
en dit is een hele mooie geworden zeg. lekker hoor
 
Mooi gerechtje, heerlijk!
 
Taco's altijd een feestje... Lekker!
 
Olé! Lekker hoor!
 
Wat een lekkere plaatjes. Daar loopt het water van in de mond.
 
Terug
Bovenaan Onderaan