- Berichten
- 1.835
Goedemorgen,
Begin van het jaar had ik het weer eens over BBQ op het werk en toen werd er gezegd "Je kan het wel zeggen, maar wanneer kunnen we het eens proeven". Mijn antwoord was 28 augustus (einde zomer leek me wel mooi), die dag was afgelopen vrijdag en kwam sneller dan verwacht. Ik was hier goed zenuwachtig voor, niet alleen omdat het een grote groep van 45 personen was, maar nog meer omdat er ook de kosten betaald moest worden en dat schept in mijn ogen verwachtingen.
Lang gedacht over het menu, want ik wilde niet het standaard bbq voer van de supermarkt serveren natuurlijk
. Het werd:
's ochtends al vroeg begonnen met het opzetten van de BBQ's achter het pand.
Al vrij snel kwamen mensen langs om te vragen hoe alles werkte (Meeste personen hadden een gas bbq). Vooral mijn Jupiler UDS was een eye catcher leuk dat ik hem een keer mee kon nemen. Toen rond lunchtijd de UDS al aangestoken werd dachten een paar personen dat ik niet goed was om 5/6 uur lang spareribs te gaan bereiden. Het was erg mooi weer dus geen probleem om een paar uur buiten verplicht niks te doen.
Later in de middag begonnen met MOINK Balls en Zalm, om vervolgens ook de burgers en sate door mijn neefje te laten maken, hij deed het fantastisch.
Ja toen werd het tijd dat de gasten ook wat gingen eten en wat een geweldige ervaring was dat zeg. De meeste hadden 10 minuten vlees cremeren verwacht, maar zo lekker hadden ze niet verwacht. De reacties waren dan ook erg leuk. Ik ben bang dat dit een jaarlijks terugkerende BBQ gaat worden ;-)
Helaas weinig tijd gehad om foto's te maken maar gelukkig had mijn vrouw er nog een paar gemaakt.
Lekkere dikke ribben
Paar MOINK balls
Zalm op een plankje altijd een succes
Bedankt voor het lezen.
Begin van het jaar had ik het weer eens over BBQ op het werk en toen werd er gezegd "Je kan het wel zeggen, maar wanneer kunnen we het eens proeven". Mijn antwoord was 28 augustus (einde zomer leek me wel mooi), die dag was afgelopen vrijdag en kwam sneller dan verwacht. Ik was hier goed zenuwachtig voor, niet alleen omdat het een grote groep van 45 personen was, maar nog meer omdat er ook de kosten betaald moest worden en dat schept in mijn ogen verwachtingen.
Lang gedacht over het menu, want ik wilde niet het standaard bbq voer van de supermarkt serveren natuurlijk

- MOINK Ballen
- Bobby Flay's zalm op cederhouten plank
- Spareribs
- Burgers
- Sate
's ochtends al vroeg begonnen met het opzetten van de BBQ's achter het pand.

Al vrij snel kwamen mensen langs om te vragen hoe alles werkte (Meeste personen hadden een gas bbq). Vooral mijn Jupiler UDS was een eye catcher leuk dat ik hem een keer mee kon nemen. Toen rond lunchtijd de UDS al aangestoken werd dachten een paar personen dat ik niet goed was om 5/6 uur lang spareribs te gaan bereiden. Het was erg mooi weer dus geen probleem om een paar uur buiten verplicht niks te doen.
Later in de middag begonnen met MOINK Balls en Zalm, om vervolgens ook de burgers en sate door mijn neefje te laten maken, hij deed het fantastisch.

Ja toen werd het tijd dat de gasten ook wat gingen eten en wat een geweldige ervaring was dat zeg. De meeste hadden 10 minuten vlees cremeren verwacht, maar zo lekker hadden ze niet verwacht. De reacties waren dan ook erg leuk. Ik ben bang dat dit een jaarlijks terugkerende BBQ gaat worden ;-)

Helaas weinig tijd gehad om foto's te maken maar gelukkig had mijn vrouw er nog een paar gemaakt.

Lekkere dikke ribben

Paar MOINK balls

Zalm op een plankje altijd een succes
Bedankt voor het lezen.