- Berichten
- 3.001
Nou had ik van het weekend een mooi klein haantje gekocht, dus waarom geen bcc maken.
Bewust gekozen voor een coquellete, omdat een groot formaat voor mij gewoon te veel is. Daarnaast vind ik de smaak beter en minder droog door de kortere bereidingstijd.
Lekker biertje er bij.
In de rub gezet en op de q.
Ondertussen er nog wat te eten bij gelegd
.
Ondanks het formaat toch sneller dan verwacht klaar, binnen 45 min op 170 graden.
Het resultaat was erg lekker, al ben ik nog steeds geen fan van de borstfilet. Dijen en vleugels vind ik geweldig, maar de filet was lekker voor tussen een wrap met gegrilde groenten.
Bedankt voor het kijken.
Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
Bewust gekozen voor een coquellete, omdat een groot formaat voor mij gewoon te veel is. Daarnaast vind ik de smaak beter en minder droog door de kortere bereidingstijd.
Lekker biertje er bij.
In de rub gezet en op de q.
Ondertussen er nog wat te eten bij gelegd
.
Ondanks het formaat toch sneller dan verwacht klaar, binnen 45 min op 170 graden.
Het resultaat was erg lekker, al ben ik nog steeds geen fan van de borstfilet. Dijen en vleugels vind ik geweldig, maar de filet was lekker voor tussen een wrap met gegrilde groenten.
Bedankt voor het kijken.
Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
.
Ik kan die blik van de buren nog herinneren. Dat we om 10u in de ochtend de BBQ aan hadden en 2 BCC er op hadden. Hij viel zowat van zn fiets. BBQ, Bier en Sigaren. Wat een lol. 