- Berichten
- 215
Hallo.
Ik heb vandaag net mijn eerste bestelling van beef&steak ontvangen. Een stevige picnic en twee kippen.
Nu wil ik eerst de kippen gaan maken (bcc). Heb al een hoop topics gelezen,maar heb nog wel een vraag.
Ik heb een pro-q exel smoker. Deze is net als de frontier in delen te gebruiken.
Hoe pak ik dat even het beste aan met die kippen?
Rooster meteen boven de kolen? Of een etage hoger?
In het laatste geval dan met of zonder waterpan? Gevuld of niet gevuld in dat laatste geval?
Het belangrijkste is natuurlijk de temperatuur. Dus in welke opstelling kan ik dat het beste bereiken?
Het is namelijk met alles de eerste keer voor mij.
M.v.g.
Ik heb vandaag net mijn eerste bestelling van beef&steak ontvangen. Een stevige picnic en twee kippen.
Nu wil ik eerst de kippen gaan maken (bcc). Heb al een hoop topics gelezen,maar heb nog wel een vraag.
Ik heb een pro-q exel smoker. Deze is net als de frontier in delen te gebruiken.
Hoe pak ik dat even het beste aan met die kippen?
Rooster meteen boven de kolen? Of een etage hoger?
In het laatste geval dan met of zonder waterpan? Gevuld of niet gevuld in dat laatste geval?
Het belangrijkste is natuurlijk de temperatuur. Dus in welke opstelling kan ik dat het beste bereiken?
Het is namelijk met alles de eerste keer voor mij.
M.v.g.