Hier bij mijn poging om een Tokkie te verwerven.

Een Bio-kip van 1,5 kg op een blikje Warsteiner.
omdat het geheel niet heel stabiel leek toch besloten een BCC houder-geval aan te schaffen.

De kip is voorzien van de Noskos Rub.

Ingesmeerd en gevuld met bier, klaar voor de Weber.

tussenstand, filet is 45 graden. Vel kleurt al leuk.

Anderhalf uur later is de borst 76 graden, de dijen 85. klaar om even 10 minuten op adem te komen.

aangesneden blijft er een schaal met filets, dijen, poten en vleugels over.

de filet op een bruin broodje, met goeie mayo en rucola. Was heerlijk, pecan hout zorgt ook nu weer voor prima rooksmaak.
Was een enorm succes, alles is op. Dit gaan we vaker doen.
Bedankt voor het kijken.

Een Bio-kip van 1,5 kg op een blikje Warsteiner.
omdat het geheel niet heel stabiel leek toch besloten een BCC houder-geval aan te schaffen.

De kip is voorzien van de Noskos Rub.

Ingesmeerd en gevuld met bier, klaar voor de Weber.

tussenstand, filet is 45 graden. Vel kleurt al leuk.

Anderhalf uur later is de borst 76 graden, de dijen 85. klaar om even 10 minuten op adem te komen.

aangesneden blijft er een schaal met filets, dijen, poten en vleugels over.

de filet op een bruin broodje, met goeie mayo en rucola. Was heerlijk, pecan hout zorgt ook nu weer voor prima rooksmaak.
Was een enorm succes, alles is op. Dit gaan we vaker doen.
Bedankt voor het kijken.