Beef en Steak

BCC: hulp gevraagd...

 

Coureurtjen

Sprokkelaar
Berichten
39
Een collega heeft een kamado en de mijne arriveert in de komende dagen. Echter vertelde hij mij dat hij het heeft opgegeven om BBC op de kamado te maken wegen enerzijds vaak te droog en anderzijds krijg je de smaak niet goed (blijft enkel goed gekruid op het vel, maar niet zoals je op de markt een kip,koopt die lekker doorsmaakt.

Doet hij iets verkeerd? Of wat zijn d? tips om op de kamado een sappig, lekker gekruid (ook onder het vel) kippetje te krijgen?
 
Hoe doet hij het nu?
Er staan bakken met info op het forum hoe je het kan maken, maar als hij/zij tips wil is het handig eerst te weten wat de exacte werkwijze nu is en wat je vindt dat beter kan of waarvan je denkt dat het fout gaat (dat gaf je al aan). Dan is hulp snel nabij :D
 
Idd je hier even lekker inlezen. Het is geen Rocket Science. En anders er zelf gewoon aan beginnen, er kan echt niet veel fout aan gaan (mits je geen hele rare dingen gaat doen dan)
 
Terug
Bovenaan Onderaan