- Berichten
- 7.146
Was eigenlijk alweer te lang geleden dat ik een BCC gemaakt had....
Bij de poelier op de markt vanochtend 2 kippetjes gehaald, deze even in een water-azijn badje gedaan, afgespoeld en lekker droog gewreven.
De linker met de LetzQ chicken rub en de rechter volgens Dennis' La Chica Mexicana recept http://www.bbq-nl.com/2009/06/la-chica-mexicana.html
Beide kippetjes op een blikje Lidl-bocht gezet, en samen op de Q.
Aardappelpartjes in de lekbak, licht bestrooid met de rub van het vergezellend gevogelte.


Beetje rook van appel en hickory

En na een klein uurtje waren de borstjes 78 graden, tijd om te rusten

Lekker bordje met de aardappeltjes, gegrilde little gem en de kip

Morgen de restjes kip op een broodje...
Bij de poelier op de markt vanochtend 2 kippetjes gehaald, deze even in een water-azijn badje gedaan, afgespoeld en lekker droog gewreven.
De linker met de LetzQ chicken rub en de rechter volgens Dennis' La Chica Mexicana recept http://www.bbq-nl.com/2009/06/la-chica-mexicana.html
Beide kippetjes op een blikje Lidl-bocht gezet, en samen op de Q.
Aardappelpartjes in de lekbak, licht bestrooid met de rub van het vergezellend gevogelte.


Beetje rook van appel en hickory

En na een klein uurtje waren de borstjes 78 graden, tijd om te rusten

Lekker bordje met de aardappeltjes, gegrilde little gem en de kip

Morgen de restjes kip op een broodje...