phranq
Sprokkelaar
- Berichten
- 40
Ik had nog nooit Butter chicken gegeten en zag vandeweek een leuk recept op 24kitchen: http://www.24kitchen.nl/recepten/soho-butter-chicken.
Heb het recept enigzins aangepast, ik heb behalve de koriander om te garneren de rest gewoon in de pan gedaan. Ik heb ipv een hele kip kippenbouten gehaald, de poten er af gehaald en tot lollies gesneden. Ook heb ik geen halfvolle yoghurt gebruikt maar volle Griekse. Dit is echt het lekkerste curry recept wat ik ooit gegeten heb dus dat moet ik even delen... de foto's zijn gemaakt met m'n iPhone, en van binnen naar buiten lopen deed de foto's niet echt goed, maar ja..
De deelnemers:
Ui en knoflook aanzetten en de kip een paar minuten per kant grillen.
De kip, curry, kaneel en de tomaten, lekker langzaam laten pruttelen
Wanneer de kip gaar is de pan van het vuur halen en de rest van de boter en de yoghurt er bij..
Ondertussen naan brood grillen, en het eindresultaat..
Dit recept is zonder twijfel het lekkerste wat er tot nu toe uit mijn DO is gekomen... houden we er in!
Heb het recept enigzins aangepast, ik heb behalve de koriander om te garneren de rest gewoon in de pan gedaan. Ik heb ipv een hele kip kippenbouten gehaald, de poten er af gehaald en tot lollies gesneden. Ook heb ik geen halfvolle yoghurt gebruikt maar volle Griekse. Dit is echt het lekkerste curry recept wat ik ooit gegeten heb dus dat moet ik even delen... de foto's zijn gemaakt met m'n iPhone, en van binnen naar buiten lopen deed de foto's niet echt goed, maar ja..
De deelnemers:

Ui en knoflook aanzetten en de kip een paar minuten per kant grillen.

De kip, curry, kaneel en de tomaten, lekker langzaam laten pruttelen

Wanneer de kip gaar is de pan van het vuur halen en de rest van de boter en de yoghurt er bij..

Ondertussen naan brood grillen, en het eindresultaat..

Dit recept is zonder twijfel het lekkerste wat er tot nu toe uit mijn DO is gekomen... houden we er in!