- Berichten
- 49
Hey allemaal,
Volgende week organiseer ik een bbq voor zo'n 12 personen, deze keer wil ik het eens gewoon houden en de normale vleesjes bakken zoals worst, chipolata , kippenbouten, brochetten,...
Nu vroeg ik me af wat de beste smaak geeft en het eenvoudigste is.
Ik kan met een grote deflector mijn weber rooster 57cm volledig gebruiken. Of ik kan aan 1 kant de kolen leggen en zo direct en indirect bakken.
Nadeel van deze laatste is dat je maar een halve plaat hebt voor indirect.
Zodus mijn dilemma. Alles eerst met de deflector indirect bakken, deflector wegnemen en dan kort afgrillen.
Of toch met halve plaat indirect bakken voor de dikkere vleesjes en worst en chipolata direct bakken.
Graag jullie meningen.
Bedankt.
Volgende week organiseer ik een bbq voor zo'n 12 personen, deze keer wil ik het eens gewoon houden en de normale vleesjes bakken zoals worst, chipolata , kippenbouten, brochetten,...
Nu vroeg ik me af wat de beste smaak geeft en het eenvoudigste is.
Ik kan met een grote deflector mijn weber rooster 57cm volledig gebruiken. Of ik kan aan 1 kant de kolen leggen en zo direct en indirect bakken.
Nadeel van deze laatste is dat je maar een halve plaat hebt voor indirect.
Zodus mijn dilemma. Alles eerst met de deflector indirect bakken, deflector wegnemen en dan kort afgrillen.
Of toch met halve plaat indirect bakken voor de dikkere vleesjes en worst en chipolata direct bakken.
Graag jullie meningen.
Bedankt.