Vandaag nasi gemaakt met sate en Javaanse kip.
De nasi komt van het fornuis dus die komt alleen op de eind foto.
Eerst even de kipfilet en een ui en de paprika warm roken met wijnranken. Waarom wijnranken? Gewoon omdat ik die nog had liggen.
Tussendoor even mijn eigen kweek paprika's gecheckt. Die beginnen al aardig te kleuren.
De rest van de ingredienten pakje Javaanse kip en kokosmelk. Verder gaan er nog 3 teentjes knoflook en sperziebonen in. De sperziebonen had ik al achtergehouden van het eten van gisteren.
De licht gerookte kipfilet in stukjes gesneden evenals de ui en de paprika.
Alle ingredienten in de do gedaan met het pakje Javaanse kip en de kokosmelk.
Dit 15 min. laten doorkoken en toen was het tijd om de sate te grillen
Deze had ik nog in de vriezer van een vorige sessie. Zijn gemarineerd met red roast pork.
Al met al smaakte het nog best ook al kwam het uit een pakkie
Ik heb dat wel vaker. Geen zin om veel klaar te maken maar wel om de Q aan te steken.
De nasi komt van het fornuis dus die komt alleen op de eind foto.
Eerst even de kipfilet en een ui en de paprika warm roken met wijnranken. Waarom wijnranken? Gewoon omdat ik die nog had liggen.

Tussendoor even mijn eigen kweek paprika's gecheckt. Die beginnen al aardig te kleuren.

De rest van de ingredienten pakje Javaanse kip en kokosmelk. Verder gaan er nog 3 teentjes knoflook en sperziebonen in. De sperziebonen had ik al achtergehouden van het eten van gisteren.

De licht gerookte kipfilet in stukjes gesneden evenals de ui en de paprika.
Alle ingredienten in de do gedaan met het pakje Javaanse kip en de kokosmelk.
Dit 15 min. laten doorkoken en toen was het tijd om de sate te grillen
Deze had ik nog in de vriezer van een vorige sessie. Zijn gemarineerd met red roast pork.

Al met al smaakte het nog best ook al kwam het uit een pakkie
Ik heb dat wel vaker. Geen zin om veel klaar te maken maar wel om de Q aan te steken.
