Beste bbq'ers,
Een maandje terug heb ik de welbekende 'NOSKOS? SWEET & SMOKEY BBQ SAUCE' gemaakt. Nadat ik alle ingredi?nten had verzameld maar eens begonnen met het samenstellen van dit brouwsel. Ben zelf erg fan van de sweet en smokey smaak dus heb maar gelijk een goede voorraad gemaakt.. komt toch wel op met de zomer voor de deur
Smaak direct na bereiden: erg complex met zoveel verschillende ingredi?nten. Een sterke rookachtige saus met een lange nasmaak van zwarte peper. Heerlijk.
Smaak na iets meer dan een maand: de saus smaakt voor mijn gevoel nog completer, misschien ook omdat ik direct na het proeven al een uur in de keuken stond en mijn smaakpapillen al enigszins gewend waren aan de geur/smaak. De pittigheid is een beetje af, als ik in de toekomst een nieuwe batch zou maken zal ik er een gedroogde rode peper aan toevoegen.
Eindoordeel: Het is de eerste saus die ik maak en ik ben erg tevreden. Een goede basissaus die ik op veel vleesgerecht kan toepassen, bedankt Dennis! Op naar het volgende recept.
Een maandje terug heb ik de welbekende 'NOSKOS? SWEET & SMOKEY BBQ SAUCE' gemaakt. Nadat ik alle ingredi?nten had verzameld maar eens begonnen met het samenstellen van dit brouwsel. Ben zelf erg fan van de sweet en smokey smaak dus heb maar gelijk een goede voorraad gemaakt.. komt toch wel op met de zomer voor de deur

Smaak direct na bereiden: erg complex met zoveel verschillende ingredi?nten. Een sterke rookachtige saus met een lange nasmaak van zwarte peper. Heerlijk.
Smaak na iets meer dan een maand: de saus smaakt voor mijn gevoel nog completer, misschien ook omdat ik direct na het proeven al een uur in de keuken stond en mijn smaakpapillen al enigszins gewend waren aan de geur/smaak. De pittigheid is een beetje af, als ik in de toekomst een nieuwe batch zou maken zal ik er een gedroogde rode peper aan toevoegen.
Eindoordeel: Het is de eerste saus die ik maak en ik ben erg tevreden. Een goede basissaus die ik op veel vleesgerecht kan toepassen, bedankt Dennis! Op naar het volgende recept.




