Pulled Pork: Verstegen Spare Rib kruiden en lakken met een mix van blues hog BBQ saus/blues hog red Tennessee/frambozenjam
Kip: dat varieert wat ik ermee wil maar ook de Spare Rib kruiden van verstegen doen het hier erg goed op
ook plow boys heb ik gebruikt en vele andere Amerikaanse rubs, maar daar zit allemaal best veel suiker in.
Ik vind een zoetje best prettig maar dat doe ik dan doorgaans met een laksausje of iets dergelijks.
Het ligt er natuurlijk ook aan wat je einddoel is, wil je Aziatisch, Amerikaans, Mediterraans.........etc.
Brisket nog nooit gemaakt en dat gaat waarschijnlijk ook niet gebeuren, al vind ik een goede Brisket best lekker.
Brisket heb ik al aardig wat van geproeft op wedstrijden, die moet een beetje smaken naar Oma's draadjesvlees.
dus niet lakken met zoete sausjes. burned ends worden veel verdronken in zoete BBQ saus, dat vind ik echt zonde, een lichte mop is voldoende
Staartstuk: nog niet gemaakt maar die wil ik nog wel een keer maken, en dan alleen zout en peper zoals elk lekker stuk rood rundvlees