BasBQ
Beef en Steak

BBQ Patatje stoofvlees.

 
 
 
 

Lin

Gemarineerd
Berichten
2.301
Omdat ik niet alle foto's heb om hem in het receptendeel te plaatsen maar ik jullie deze niet wil onthouden, zet ik deze in de low and slow.
Want low and slow was ie!
Maar high and fast waren de bordjes leeg!

Riblappen in de blues hog rub, aanbraden in een braadpan, 1,5 dl water erbij en dan zoveel van je favoriete Bbq saus dat het vlees net onder staat. Dan 5 uurtjes op 120 graden op de Q. Pullen en serveren met vlaamse friet en een salade.
Ik heb mijn bbq saus zelf bij elkaar gemengd, cola, chilisaus, ketchup, bruine suiker, smokey bbq saus en gewone bbq saus, ketjap manis en sambal.

2z9flms.jpg



spdbpt.jpg



33aeb0k.jpg



ofbw3l.jpg


Bedankt voor het kijken!
 
friet met goeie stoverij gaat er ALTIJD in !

deze gaan we ff onthouden  ;)
 
lekker stoofpotje
zeker eentje om ook eens zelf te maken :D
water loopt me nu al in de mond
 
lekker hoor, dat gaat er zeker weten zo in  ;)
 
Altijd lekker! Ik maak nog vaak met pulled pork.
 
Yummie!!
 
ziet dr heerlijk uit..
k vind persoonlijk 120 graden te hoog voor stoof/sudder.
net boven de 90 graden dan wel t vocht net niet pruttelen krijg je t zachtste/malste vlees.




 
Zalig zeg, heel mooi gerechtje!
 
Stoofvlees met friet, een killer combo !
 
Is dat een makkelijke maaltijd? ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan