- Berichten
- 323
Goede avond enthousiaste mede bbq liefhebbers. Ik was eens nieuwsgierig wie wat doet om zijn materiaal goed te onderhouden.
Zo vind ik het zelf heel belangrijk dat na de sessie mijn bbq er weer picobello bij staat voor de zelfde sessie. Dus alles schoonmaken. De buitenkant afdoen even met een borstel over de roosters etc. En ook regelmatig als hij is afgekoeld haal ik de auto wax tevoorschijn om hem even te shinen. En ooknde firebox van mijn offset schuur ik regelmatig op bij roest en voorzie ik dan van een nieuwe laag vuurvaste matzwarte lak. En zo nog 1000 kleine dingen meer.
Kortom ik ben heel nieuwsgierig wie doet wat om.zijn materiaal in orde te houden en de levensduur te verlengen.
Zo vind ik het zelf heel belangrijk dat na de sessie mijn bbq er weer picobello bij staat voor de zelfde sessie. Dus alles schoonmaken. De buitenkant afdoen even met een borstel over de roosters etc. En ook regelmatig als hij is afgekoeld haal ik de auto wax tevoorschijn om hem even te shinen. En ooknde firebox van mijn offset schuur ik regelmatig op bij roest en voorzie ik dan van een nieuwe laag vuurvaste matzwarte lak. En zo nog 1000 kleine dingen meer.
Kortom ik ben heel nieuwsgierig wie doet wat om.zijn materiaal in orde te houden en de levensduur te verlengen.