- Berichten
- 217
Dag allen!
Over 2 weken geven mijn ouders een 'feest' omdat mijn ouwe heer 50 jaren in dienst is bij zijn werkgever(hoe houdt je het vol zou je denken).
Het idee was om de BBQ aan te steken om zo iedereen van iets lekkers te voorzien. Op dat moment ben ik ingesprongen en heb ik gezegd, ik regel dat gedeelte wel(geen zin in die geverfde lapjes enzo).
Nou ben ik op de volgende gerechten gekomen, ik ben benieuwd of jullie nog een leuke aanvulling of aanvullingen hebben. Mijn vrouw maakt salades etc dus de bijgerechten zit wel snor.
- Gestoomd broodje pulledpork (die zwarte van de hanos)
- Sate van kophaas
- Bavette met chimichurri
- Iets van vis, wellicht een warmgerookte zalmzijde, Gamba's of zeeduivel?
Er zitten een aantal niet bijster grote eters bij het gezelschap dus ik wil ook weer niet te veel bereiden. Daarnaast gaat de Weber MT 57 mee in de kofferbak zodat ik de beschikking heb over deze Q en een Gas Q van mijn ouders. Als jullie nog leuke aanvullingen hebben dan hoor ik het graag
Over 2 weken geven mijn ouders een 'feest' omdat mijn ouwe heer 50 jaren in dienst is bij zijn werkgever(hoe houdt je het vol zou je denken).
Het idee was om de BBQ aan te steken om zo iedereen van iets lekkers te voorzien. Op dat moment ben ik ingesprongen en heb ik gezegd, ik regel dat gedeelte wel(geen zin in die geverfde lapjes enzo).
Nou ben ik op de volgende gerechten gekomen, ik ben benieuwd of jullie nog een leuke aanvulling of aanvullingen hebben. Mijn vrouw maakt salades etc dus de bijgerechten zit wel snor.
- Gestoomd broodje pulledpork (die zwarte van de hanos)
- Sate van kophaas
- Bavette met chimichurri
- Iets van vis, wellicht een warmgerookte zalmzijde, Gamba's of zeeduivel?
Er zitten een aantal niet bijster grote eters bij het gezelschap dus ik wil ook weer niet te veel bereiden. Daarnaast gaat de Weber MT 57 mee in de kofferbak zodat ik de beschikking heb over deze Q en een Gas Q van mijn ouders. Als jullie nog leuke aanvullingen hebben dan hoor ik het graag
