Beef en Steak

Bbq Breakbread

 
 

rowhald

Kooltjesharker
Berichten
227
500 gram bloem ,7 gram droge gist (in 50 ml lauw warm water even 10 mins laten oplossen)
10 gram zout , 30 gram zachte roomboter
275 ml volle melk, lauwwarm
25 a 35 gram zongedroogde tomaatjes, in kleine stukjes
peterselie en bieslook beetje op gevoel , denk een theelepel of 2 ieder
75 gram geraspte (oude) kaas
Dit lekker kneden tot een mooi deegje en een 1.5 uurtje laten rijzen.

ff1f3bff7c0692e7de085d2bcfbc9bb3.jpg


Daarna nog eens goed door kneden en verdelen in gelijke portie's .
Platte reepjes maken en hier een beetje vlees naar keuze inleggen .
K heb ham en cervelaatworst gebruikt.

fe79b16d5cdf19b8b99987e81ffb1ea3.jpg


Daarna oprollen en in een beboterde vorm zetten .

654193491eeecdbec2afab29edbfb52b.jpg
.

Dan nog een uurtje laten rijzen .
Om vervolgens een 30 tal minuutjes op de bbq bij 175 - 200 gr .

80bb904dd55db3e65149914c88276c7c.jpg


Na 30 minuutje er af .

19eadad21e9f02a3dcc6b096d3cc9d21.jpg


Ik vond het erg lekker .
En de proevers vonden t ook heerlijk.

9380b8fb0a47924cd46679377ed35122.jpg

 
Ja, dat lust ik wel :)
 
Dat lusten wij ook, zeker weten.

En wat een fantastische hulpen heb je in de bakkerij.  :)  :)  :) !
 
Hahaha. Leuk man. Geweldig als je hulp krijgt van kinderen.
Het ziet er lekker uit. Ga ik ook eens proberen.
Dank voor het delen
 
Mooi gedaan en wat een goede hulp heb je gehad!
 
Mooi hoor! En altijd leuk om dat soort dingen samen met de kids te doen!
 
Terug
Bovenaan Onderaan