Ik kwam bij de Makro een Bavette tegen in de aanbieding.
Deze stond nog op mijn To Do lijst,dus deze mee genomen.
De Bavette was 1.8kg.
Ik heb de bavette schoon gemaakt,en er kwam +- 400ons van af.
Ik heb de Bavette verdeeld in 2 stukken.
Het eerste stuk ga ik bereiden met peper en zout,en het tweede stuk gaat in een marinade voor 4 uurtjes.
Voor de marinade heb ik gebruikt.
1/3cup olijfolie.
1/3cup sojasaus.
1/4cup honing.
1/2 thl. zwartepeper. (gemalen)
2 etl. rodewijnazijn.
2 teentjes knoflook. (geperst)
De BBQ heet opgestookt.
En ze 4 minuten aan iedere kant gegrild.
10 minuten laten rusten.
Hoe smaakten het.
HET WAS HEERLIJK.
Ik had ergens gelezen dat het kauw vlees zou zijn,nou het was boter zacht.
Zou ik het nog eens kopen,echt wel.
Deze stond nog op mijn To Do lijst,dus deze mee genomen.
De Bavette was 1.8kg.


Ik heb de bavette schoon gemaakt,en er kwam +- 400ons van af.

Ik heb de Bavette verdeeld in 2 stukken.
Het eerste stuk ga ik bereiden met peper en zout,en het tweede stuk gaat in een marinade voor 4 uurtjes.
Voor de marinade heb ik gebruikt.
1/3cup olijfolie.
1/3cup sojasaus.
1/4cup honing.
1/2 thl. zwartepeper. (gemalen)
2 etl. rodewijnazijn.
2 teentjes knoflook. (geperst)


De BBQ heet opgestookt.


En ze 4 minuten aan iedere kant gegrild.
10 minuten laten rusten.



Hoe smaakten het.
HET WAS HEERLIJK.
Ik had ergens gelezen dat het kauw vlees zou zijn,nou het was boter zacht.
Zou ik het nog eens kopen,echt wel.