BasBQ
Beef en Steak

Bavette (vinkelap) met caveman style geroosterde groenten

Jos Westra

Tondelzoeker
Berichten
5
Het was weer mooi weer om de BBQ aan te steken afgelopen weekend.

Als voorgerecht hadden we Quesadilla met groenten en avocado met zure room als dip. (uit het kook boek: Groen op kolen).

WhatsApp Image 2023-06-24 at 18.12.45.jpeg

WhatsApp Image 2023-06-24 at 18.12.27_.jpeg


Als hoofdgerecht hadden we Bavette (vinkelap) met caveman style geroosterde groenten(puntpaprika, tomaat, ui en knoflook). Na het roosteren had ik de groentes afgedekt onder folie, hierna gingen de zwarte vellen er zo af. Na het ontvellen heb ik de groente met de staafmixer kleingemaakt en op smaak gebracht met peper en zout. Hierna heb ik het nog even kort in een steelpannetje opgewarmd met laurier. Ook heb ik een aantal zoete en gewone aardappels gepoft op een extra BBQ klaar gemaakt.

Hieronder de foto's:
WhatsApp Image 2023-06-24 at 17.05.08.jpeg

WhatsApp Image 2023-06-24 at 18.12.55.jpeg

Jong geleerd, oud gedaan:cool:
WhatsApp Image 2023-06-24 at 17.06.36.jpeg

WhatsApp Image 2023-06-24 at 18.13.26.jpeg
WhatsApp Image 2023-06-24 at 19.14.20.jpeg

WhatsApp Image 2023-06-24 at 19.05.48 (1).jpeg
 
Ik krijg honger. Lekker klaar gemaakt met een goede keukenhulp.
 
Daar is helemaal niks mis mee, lekker gemaakt zo.

Ook fijne hulp zo te zien. 😎
 
Vandaag jouw caveman style groenten gemaakt bij Procureur .
Paste er prima bij
Leuk dat je het ook hebt geprobeerd. Bij mij moet het recept nog wel een beetje aangepast worden. Ik had er 2 uien in gedaan, deze overheerste nogal. Met wat extra paprikapoeder kon ik het aardig verbloemen:giggle:.
 
Terug
Bovenaan Onderaan