Jos Westra
Tondelzoeker
- Berichten
- 5
Het was weer mooi weer om de BBQ aan te steken afgelopen weekend.
Als voorgerecht hadden we Quesadilla met groenten en avocado met zure room als dip. (uit het kook boek: Groen op kolen).
Als hoofdgerecht hadden we Bavette (vinkelap) met caveman style geroosterde groenten(puntpaprika, tomaat, ui en knoflook). Na het roosteren had ik de groentes afgedekt onder folie, hierna gingen de zwarte vellen er zo af. Na het ontvellen heb ik de groente met de staafmixer kleingemaakt en op smaak gebracht met peper en zout. Hierna heb ik het nog even kort in een steelpannetje opgewarmd met laurier. Ook heb ik een aantal zoete en gewone aardappels gepoft op een extra BBQ klaar gemaakt.
Hieronder de foto's:
Jong geleerd, oud gedaan
Als voorgerecht hadden we Quesadilla met groenten en avocado met zure room als dip. (uit het kook boek: Groen op kolen).
Als hoofdgerecht hadden we Bavette (vinkelap) met caveman style geroosterde groenten(puntpaprika, tomaat, ui en knoflook). Na het roosteren had ik de groentes afgedekt onder folie, hierna gingen de zwarte vellen er zo af. Na het ontvellen heb ik de groente met de staafmixer kleingemaakt en op smaak gebracht met peper en zout. Hierna heb ik het nog even kort in een steelpannetje opgewarmd met laurier. Ook heb ik een aantal zoete en gewone aardappels gepoft op een extra BBQ klaar gemaakt.
Hieronder de foto's:
Jong geleerd, oud gedaan