- Berichten
- 37
Voor m’n eerste post, vanmiddag de oude vertrouwde bavette rollade gemaakt.
We hadden nog een stuk bavette over van een vorige keer.
Eerst truffel mayonaise.
Wat Parmezaanse kaas.
Zongedroogde tomaatjes.
En wat baby spinazie.
Rollade van maken en bestrooien met wat grof zout.
Ondertussen de Q rustig richting de 150 graden gebracht en om 16.19 de rollade mooi indirect op het rooster van de Weber gelegd.
Om 17.49 (lekker autistisch 1,5 uur..) had de rollade een kern van 51 graden, op dit punt heb ik hem dan ook van de Q gehaald om nog even rustig 10/15 minuutjes onder een theedoek te rusten. Mooie tijd om snel wat frietjes te bakken voor de kleine man (en stiekem ook voor papa zelf).
Na een klein kwartiertje gerust te hebben, mooie plakken van gesneden en aan tafel geschoven! Smakelijk!
We hadden nog een stuk bavette over van een vorige keer.
Eerst truffel mayonaise.
Wat Parmezaanse kaas.
Zongedroogde tomaatjes.
En wat baby spinazie.
Rollade van maken en bestrooien met wat grof zout.
Ondertussen de Q rustig richting de 150 graden gebracht en om 16.19 de rollade mooi indirect op het rooster van de Weber gelegd.
Om 17.49 (lekker autistisch 1,5 uur..) had de rollade een kern van 51 graden, op dit punt heb ik hem dan ook van de Q gehaald om nog even rustig 10/15 minuutjes onder een theedoek te rusten. Mooie tijd om snel wat frietjes te bakken voor de kleine man (en stiekem ook voor papa zelf).
Na een klein kwartiertje gerust te hebben, mooie plakken van gesneden en aan tafel geschoven! Smakelijk!