- Berichten
- 338
Het werd weer eens tijd voor een lekker stukje bavette! Lekker simpel maar o zo lekker.
Als eerst de bavette gevlinderd en gevuld met: pesto, prosciutto ham, mozzarella, pijnboompitten en rucola
Vervolgens opgerold en opgebonden en voorzien van een laagje Noskos the beef rub.
De Jr met een indirecte opstelling op 110 graden opgestookt en de bavette mocht erop.
Blokje Hickory rookhout erbij en lekker laten roken tot 48 graden kern
Na een goed uurtje even geprikt met de thermapen, en vervolgens het rooster direct opgesteld om nog een klein korstje te geven en de laatste paar graden.
Vandaag even simpele krieltjes met rosemarijn, knoflook en zeezout (uit de oven)
Heerlijk gesmuld!!
Als eerst de bavette gevlinderd en gevuld met: pesto, prosciutto ham, mozzarella, pijnboompitten en rucola
Vervolgens opgerold en opgebonden en voorzien van een laagje Noskos the beef rub.
De Jr met een indirecte opstelling op 110 graden opgestookt en de bavette mocht erop.
Blokje Hickory rookhout erbij en lekker laten roken tot 48 graden kern
Na een goed uurtje even geprikt met de thermapen, en vervolgens het rooster direct opgesteld om nog een klein korstje te geven en de laatste paar graden.
Vandaag even simpele krieltjes met rosemarijn, knoflook en zeezout (uit de oven)
Heerlijk gesmuld!!