- Berichten
- 295
1e kerstdag bij ons thuis met familie.
Als voorgerecht een carpaccio tompouce.
Hoofd was een rollade gemaakt van tierno graangevoerde bavette (1,5 kg) gevuld met pesto, serranoham, rucola, geroosterde pijnboompitten en parmezaanse kaas. Eerst indirect tot 48 kern op 120 graden, daarna gas erop en direct grillen tot 54 kern. Duurde vrij lang, ik denk door combi dikte rollade en buitentemperatuur. Volgende keer langer indirect.
Daarbij aardappel gratin (uit de oven), stoofpeertjes en salade. Voor een persoon een kipdijrollade.
Als nagerecht een duizendlagen appel toetje.
Geslaagd.
Als voorgerecht een carpaccio tompouce.
Hoofd was een rollade gemaakt van tierno graangevoerde bavette (1,5 kg) gevuld met pesto, serranoham, rucola, geroosterde pijnboompitten en parmezaanse kaas. Eerst indirect tot 48 kern op 120 graden, daarna gas erop en direct grillen tot 54 kern. Duurde vrij lang, ik denk door combi dikte rollade en buitentemperatuur. Volgende keer langer indirect.
Daarbij aardappel gratin (uit de oven), stoofpeertjes en salade. Voor een persoon een kipdijrollade.
Als nagerecht een duizendlagen appel toetje.
Geslaagd.
Laatst bewerkt: