Romtomkes
Tondelzoeker
- Berichten
- 11
Afgelopen weekend maar weer eens een bavette rollade gemaakt. Deze keer geen vulling met pesto, kaas of zongedroogde tomaten maar zelfgemaakte chimmichurry.
Eerst langzaam laten garen met wat eikenhout van wijnvaten, daarna nog snel even afgrillen.
De combinatie tussen bavette en de “frisse smaak met pit” van de chimmichurri vonden we erg goed, de serveerplank was dan ook binnen no time leeg. Kortom: voor herhaling vatbaar.
Zie foto’s voor het resultaat.
Meer zien? Check de instagrampagina @toniqsbbq
Eerst langzaam laten garen met wat eikenhout van wijnvaten, daarna nog snel even afgrillen.
De combinatie tussen bavette en de “frisse smaak met pit” van de chimmichurri vonden we erg goed, de serveerplank was dan ook binnen no time leeg. Kortom: voor herhaling vatbaar.
Zie foto’s voor het resultaat.
Meer zien? Check de instagrampagina @toniqsbbq