Stroom
Tondelzoeker
- Berichten
- 14
Mijn eerste bavette rollade aan het spit met krieltjes. Erg lekker, mals en smaakvol stukje vlees. 
Ik heb hem gevlinderd en daarna gevuld met pesto, pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes en baby spinazie. Wat een klassieker, hè?
Uiteindelijk gekozen voor start van 110 graden en het eindigde op 130 graden. De bedoeling was half indirect, maar ik heb nog geen halve skillet. Dus nu geheel indirect, maar wel met heerlijk italiaans gekruide krieltjes.
Volgende keer zal ik geen blokje eikenrookhout meer nemen. Het was mij iets te veel hema rookworst
En ik denk dat de buitenkant nog een rub nodig heeft. Wie heeft er een goed idee voor rookhout en/of rub?
Maar al met al was het net een kerstdiner…!

Ik heb hem gevlinderd en daarna gevuld met pesto, pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes en baby spinazie. Wat een klassieker, hè?
Volgende keer zal ik geen blokje eikenrookhout meer nemen. Het was mij iets te veel hema rookworst

En ik denk dat de buitenkant nog een rub nodig heeft. Wie heeft er een goed idee voor rookhout en/of rub?
Maar al met al was het net een kerstdiner…!
