A3N
Sprokkelaar
- Berichten
- 33
De afgelopen maanden weinig aan koken buiten het werk om gedaan. In m’n vrije uurtjes ben ik vooral druk geweest met onderhoud aan m’n boot (koop een boot werk je dood ). Nadat ik daar gisteren de laatste handelingen aan heb kunnen verrichten was het vandaag weer eens tijd voor de andere hobby. Een stuk bavette doet het hier altijd goed, dus waarom ook niet.
Even een rub in elkaar gezet, ingesmeerd met wat ketjap, bacon erin en rollen maar! Maple syrup zou het ook heel goed doen. Ik pas altijd graag een zoet element toe om smaken naar elkaar toe te trekken. Ketjap was wat ik voor handen had.
Smoker gestart met hickory en op naar 49 graden kern. Uiteindelijk wil ik op 52 graden uitkomen.
Gaat prima zo vanaf de bank. Hierna even een half uurtje rusten en de bbq opstoken.
Ik doe op m’n vrije dag niet te moeilijk, dus gewoon de gasser aan . Hierna weer even rusten en dan aanvallen .
Even een rub in elkaar gezet, ingesmeerd met wat ketjap, bacon erin en rollen maar! Maple syrup zou het ook heel goed doen. Ik pas altijd graag een zoet element toe om smaken naar elkaar toe te trekken. Ketjap was wat ik voor handen had.
Smoker gestart met hickory en op naar 49 graden kern. Uiteindelijk wil ik op 52 graden uitkomen.
Gaat prima zo vanaf de bank. Hierna even een half uurtje rusten en de bbq opstoken.
Ik doe op m’n vrije dag niet te moeilijk, dus gewoon de gasser aan . Hierna weer even rusten en dan aanvallen .
Laatst bewerkt: