BasBQ
Beef en Steak

Bavette op een broodje

 
 

chckstrk

Pitmaster
Berichten
506
Vanmiddag liep ik op de markt bij Jan Aalvink toevallig tegen een stukje bavette aan. Nu had ik die al even op de todo staan en vandaag leken de sterren goed uitgelijnd om dat maar eens te proberen. Zo komt de wga ook weer eens uit het vet.

Alleen een beetje peper en zout er op gedaan:
54cc2dfc665543561538bee891db2cd2.jpg

7c0f8d69f44fccf4f6a45adb108cf463.jpg


Ongeveer drie minuten op elk kantje

d8b8e2604723e072d6ae270e44590b43.jpg

Flitserfotos zijn lelijk, maar ja anders zie niks
ec2f618e4c71185ed80e4b0f4b623b6b.jpg


Even rusten en hup, op een stokkie
7328e22967f7144a1faa4fae419038ae.jpg


Ik vond het heerlijk, misschien in potentie wel net zo lekker als rib eye! Volgende keer wel het vuur iets minder dicht op het rooster, want er zat nu wel her en der een iets te donker smaakje aan.
 
ziet er idd lekker uit
 
bavette is inderdaad een prachtig mooi stuk vlees
 
Lekker h?!
 
Lekker, nog een stukje over? :D
 
Man, da's toch zalig, niet dan?  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan