- Berichten
- 138
Beste BBQ aanjagers,
Afgelopen zondag was het Moederdag. Mijn vriendin moest werken maar moederdag moet toch wel gevierd worden. Zo hadden we besloten om het een dag eerder te doen.
Laat ik nou graag de bbq aansteken
. Dus zo besloten om namens mijn dochter een lekker stuk vlees klaar te maken.
De keuze was gevallen op de Franse delicatesse BAVETTE!!
Maar om het helemaal compleet te maken er voor gekozen om ook wat aardappelblokjes en een frisse saladeerbij te maken.
Zo gezegd zo gedaan.
-Aardappelblokjes gekruid met Proven?aalse kruiden met wat Himalaya zout.
-salade bestond uit cherrytomaatjes, feta blokjes en komkommer. Wat olie van de feta blokjes en peper en zout.
Bavette gekruid met wat olijfolie, 4 seizoenen peper en Himalaya zout. Het vlees een uurtje op kamertemperatuur laten komen. In de tussentijd de bbq aangestoken en op 200 graden gebracht.
In totaal heeft de Bavette een kleine 20 minuutjes direct op de weber gelegen. Tot een kerntemperatuur van 50 graden.
Vlees ingepakt in aluminiumfolie en laten rusten.
Voor de gene die nu wel een beetje trek beginnen te krijgen........
Eet smakelijk en bedankt voor het lezen.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Afgelopen zondag was het Moederdag. Mijn vriendin moest werken maar moederdag moet toch wel gevierd worden. Zo hadden we besloten om het een dag eerder te doen.
Laat ik nou graag de bbq aansteken

De keuze was gevallen op de Franse delicatesse BAVETTE!!
Maar om het helemaal compleet te maken er voor gekozen om ook wat aardappelblokjes en een frisse saladeerbij te maken.
Zo gezegd zo gedaan.
-Aardappelblokjes gekruid met Proven?aalse kruiden met wat Himalaya zout.
-salade bestond uit cherrytomaatjes, feta blokjes en komkommer. Wat olie van de feta blokjes en peper en zout.
Bavette gekruid met wat olijfolie, 4 seizoenen peper en Himalaya zout. Het vlees een uurtje op kamertemperatuur laten komen. In de tussentijd de bbq aangestoken en op 200 graden gebracht.
In totaal heeft de Bavette een kleine 20 minuutjes direct op de weber gelegen. Tot een kerntemperatuur van 50 graden.
Vlees ingepakt in aluminiumfolie en laten rusten.
Voor de gene die nu wel een beetje trek beginnen te krijgen........

Eet smakelijk en bedankt voor het lezen.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk