BasBQ
Beef en Steak

Bavette met chimichurri en een opgevoerd kippetje

 
 
 
 

JaapAap

Pitmaster
Berichten
575
Had nog bavette in de vriezer en had dit nog nooit gegeten. Dus was het tijd om deze dan maar eens te proberen. Bij de bavette heb ik chimichurri gemaakt.

Bavette eerst even wat gefatsoeneerd en ontdaan van vlies:
0c42bf015acecea7b0ab035a5a8a9721.jpg


Daarna een gedeelte met PeZo en een gedeelte met Lone Star rub gerubbed dit was het eindresultaat:
1d968084c49636d06c6e3afd457971b6.jpg

8d3e0bcf6d8cee8edb7fe2fd815a351e.jpg

f3661c191180c2ee0e4b0918726bcfd0.jpg


Het was heerlijk een stuk vlees met karakter.

Tussendoor ook nog een gevuld kipfiletje met blauwe schimmelkaas en een jasje van bacon gemaakt:
ce5767c5861a55954253dd873944f11a.jpg

6a903baa78641db6ff5684c18b426867.jpg

7fe241af9961d9b19038261f530ba5b6.jpg

be6183695fce627fe81960e0b00cb791.jpg


Ook deze was erg lekker.
 
lekker, ik had zo aan willen schuiven  :)
 
Ik ook graag!! :D
 
Bavette, wat een smaak is dat zeg... heerlijk!

Kippetje mag er ook wezen hoor, heel verfijnd!
 
Lekker! Ik heb de Lone Star Rub ook in een grotere hoeveelheid gemaakt, doet het erg goed op een stukje koe!
 
Dat is mooi!
 
Lekker, bavette moet ik ook eens gaan maken, ziet er heerlijk uit
 
Lijkt me lekker
 
Bavette, als je dat eet vraag je je af waarom je ooit zoveel geld aan ossenhaas hebt uitgegeven ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan