Marcdepark
Stoker
- Berichten
- 300
Heb binnenkort een bbq feestje, daarvoor alvast een paar kilo bavette besteld (grote groep
).
Nu heb ik wel vaker bavette gemaakt, altijd eerst indirect tot 48 graden en daarna direct er op tot 52-54 graden. (Uiteraard laten rusten in alu folie)
Nu lees ik links en rechts ook dat het andersom ook kan, nu vroeg ik me af welke manier het beste resultaat geeft.
Heb kortgeleden een keer picanha gemaakt en die eerst direct boven de kooltjes en daarna rustig indirect laten doorgaren, dit gaf echt een superresultaat.
Wie heeft ervaring hiermee?
#durftevragen
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Nu heb ik wel vaker bavette gemaakt, altijd eerst indirect tot 48 graden en daarna direct er op tot 52-54 graden. (Uiteraard laten rusten in alu folie)
Nu lees ik links en rechts ook dat het andersom ook kan, nu vroeg ik me af welke manier het beste resultaat geeft.
Heb kortgeleden een keer picanha gemaakt en die eerst direct boven de kooltjes en daarna rustig indirect laten doorgaren, dit gaf echt een superresultaat.
Wie heeft ervaring hiermee?
#durftevragen
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk