BasBQ
Beef en Steak

Basterd Beer Can Chicken

 

BrittijnBastard

Tondelzoeker
Berichten
24
Hallo BBQ-junkies,

Vandaag heb ik beer can chicken gemaakt. Dat was weer even geleden. Ik had nog ergens een licht pittige piri piri rub liggen. Deze heb ik gecombineerd met gewone kipkruiden.

20200423_170410.jpg


20200423_175339.jpg


20200423_195010.jpg

Het eerste stuk had ik een temperatuur van 165 graden. Het laatste kwartier zat ik op de 180 graden.

Hoppa, bij 75 graden eraf en smullen maar.
 
Dat ziet er lekker uit!
 
Die chick zit er lekker chill bij. Ziet er goed uit. Zal smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je tokkie
 
Simpel en eenvoudig, groots van smaak, van harte

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan