- Berichten
- 1.200
Ik heb ongv 1 op 1 aangehouden bruine suiker&grof himalaya zout.Heb je nog een specifieke verhouding zout en suiker of hoeveel doe je op je zalm? Dit ga ik zeker eens proberen ziet er heerlijk uit.
Uiteraard afhankelijk van de grote van je visje bepaal je de hoeveelheid.
Ik doe het op gevoel en ongv 1 op 1 verhouding suiker&zout
Lees dit draadje ook even door staan mooie tips in van frits
1e keer warm zalm roken
Na meerdere malen zalm op cederhout bereid te hebben wil ik eens een zalm op een andere manier warm roken. Nu staan er op het internet genoeg instructies voor het warm roken m.b.v. een rookkast, zo ook deze: https://rookandroll.nl/zalm-roken-het-stappenplan-voor-warmgerookte-zalm/ Mijn vraag is...
www.bbqgenootschap.nl
Ik heb nu weer 1.3kg op huid in de vriezer liggen dus binnekort gaan we weer een ronde.
Ditmaal in verschillende moten met verschillende kruiden beetje experimenteren.
Laatst bewerkt: