- Berichten
- 1.035
Omdat je bij een voorbereidingsavond ook wat wil eten hebben we even lekker uit gepakt. Een mooie Dry Aged Rib Roast bij de Sligro gescoord en ouderwets reverse sear-en.........
Tot 45 graden indirect met een blokje beuk en dan tot 51 graden sear-en
Love them grill marks
Op het bordje
Om te huilen zo lekker!!!!!
![IMG_4609_zpsfdf980a9.jpg](http://i754.photobucket.com/albums/xx181/Jaspro500/Barrelhouse%20Bros%20NYE%20Bash/IMG_4609_zpsfdf980a9.jpg)
![IMG_4610_zps94b8c426.jpg](http://i754.photobucket.com/albums/xx181/Jaspro500/Barrelhouse%20Bros%20NYE%20Bash/IMG_4610_zps94b8c426.jpg)
![IMG_4613_zpsc0e8194f.jpg](http://i754.photobucket.com/albums/xx181/Jaspro500/Barrelhouse%20Bros%20NYE%20Bash/IMG_4613_zpsc0e8194f.jpg)
Tot 45 graden indirect met een blokje beuk en dan tot 51 graden sear-en
![IMG_4618_zps105763d4.jpg](http://i754.photobucket.com/albums/xx181/Jaspro500/Barrelhouse%20Bros%20NYE%20Bash/IMG_4618_zps105763d4.jpg)
![IMG_4620_zpsb151d33f.jpg](http://i754.photobucket.com/albums/xx181/Jaspro500/Barrelhouse%20Bros%20NYE%20Bash/IMG_4620_zpsb151d33f.jpg)
![IMG_4625_zpsa4f54a52.jpg](http://i754.photobucket.com/albums/xx181/Jaspro500/Barrelhouse%20Bros%20NYE%20Bash/IMG_4625_zpsa4f54a52.jpg)
Love them grill marks
![IMG_4626_zpsa77994e7.jpg](http://i754.photobucket.com/albums/xx181/Jaspro500/Barrelhouse%20Bros%20NYE%20Bash/IMG_4626_zpsa77994e7.jpg)
![IMG_4628_zps10a4a352.jpg](http://i754.photobucket.com/albums/xx181/Jaspro500/Barrelhouse%20Bros%20NYE%20Bash/IMG_4628_zps10a4a352.jpg)
![IMG_4630_zps5d4786a3.jpg](http://i754.photobucket.com/albums/xx181/Jaspro500/Barrelhouse%20Bros%20NYE%20Bash/IMG_4630_zps5d4786a3.jpg)
Op het bordje
![IMG_4634_zps1e97afe1.jpg](http://i754.photobucket.com/albums/xx181/Jaspro500/Barrelhouse%20Bros%20NYE%20Bash/IMG_4634_zps1e97afe1.jpg)
Om te huilen zo lekker!!!!!