Beef en Steak

Barilo test run 3-2-1 ribs

Geen probleem foto is zo gemaaktšŸ¤£, hoop dat die jullie verder helpt, miss een gat in de buitenkant er extra bij maken dat je er 3 heb ofzo
 
Ik heb met deze aanpassing nog nooit gehad dat mijn kolen doven met de klep dicht dus denk dat het helpt. Zelf bij een PP run van 8 uur bleef de temp mooi constant 110 met eco brassa's kokos briketten. Ik doe altijd mijn kolen rechts en dus de schuif rechts onder open en links boven om een trek te creƫren . Succes en hopelijk werkt het voor jou ook!
schitterende tip, ik overwoog ook al om mijn asla te "doorzeven", nu doe ik het zeker eens!
 
Mooi ding je Barilo, Ben je er tevreden over ondanks oude negatieve reacties op fora's?
Aan je ribbels zal het niet liggen, die zien er top uit.
 
lekkere ribs hoor. sessie geslaagd zou ik zeggen!!
en indd met je rook hout is het een kwestie van proberen, wat in de ene Q erg sterk overkomt, kan in een andere Q al wat milder zijn
 
Mooi ding je Barilo, Ben je er tevreden over ondanks oude negatieve reacties op fora's?
Aan je ribbels zal het niet liggen, die zien er top uit.
Ik gebruik hem nog steeds met veel plezier. Zeker voor burgers en ander grill werk op verjaardagen. Ideaal! Voor langere stabiele sessies pak ik nu vaker de Bastard. Zeker in de winter werkt dat ook een stuk zuiniger.
 
Ik gebruik hem nog steeds met veel plezier. Zeker voor burgers en ander grill werk op verjaardagen. Ideaal! Voor langere stabiele sessies pak ik nu vaker de Bastard. Zeker in de winter werkt dat ook een stuk zuiniger.
Dat snap ik wel. Houtskool is ook flink duurder geworden šŸ˜†
 
Terug
Bovenaan Onderaan