- Berichten
- 1.732
Goededag
Zag op YouTube een filmpje van iemand die boterhamworst rookte en daarna raspte en opbakte met bbq vinegarsauce.
Dus aan de slag boterhamworst in de rub gezet en 2,5 uur op 130 graden gerookt .
Tussendoor de vineguar bbq saus gemaakt
Toen mocht de worst van de bbq en na afkoelen gaan raspen.
Structuur van mijn rasp te fijn.
Volgende keer nog grotere rasp gebruiken.
Daarna het vlees opgebakken in een skillet en op een zacht broodje.
Resultaat was echt lekker ,zeker in combinatie met de saus.
Vond de saus na het maken echt zuur ,niet mijn ding.
Maar de combinatie vlees met de saus is echt super lekker.
Groetjes Erwin
Zag op YouTube een filmpje van iemand die boterhamworst rookte en daarna raspte en opbakte met bbq vinegarsauce.
Dus aan de slag boterhamworst in de rub gezet en 2,5 uur op 130 graden gerookt .
Tussendoor de vineguar bbq saus gemaakt
Toen mocht de worst van de bbq en na afkoelen gaan raspen.
Structuur van mijn rasp te fijn.
Volgende keer nog grotere rasp gebruiken.
Daarna het vlees opgebakken in een skillet en op een zacht broodje.
Resultaat was echt lekker ,zeker in combinatie met de saus.
Vond de saus na het maken echt zuur ,niet mijn ding.
Maar de combinatie vlees met de saus is echt super lekker.
Groetjes Erwin