- Berichten
- 29
Broodje hamburger wordt hier niet vaak klaargemaakt maar met de fotowedstrijd van deze maand toch maar eens aan de slag. Gekozen voor een variant met bacon en brie.
Gedeeltelijke recept komt van BbqJunkie.
Bij de plaatselijke slager om rundergehakt en deze simpel gekruid met peper en zout. 3 flinke burgers van geboetseerd en nadat de temperatuur van de bbq 200 graden was ze erop gelegd.
Verder wat blaadjes baby romaine, plakken spek en een mix van majonaise en mosterd gemaakt om de broodjes in te smeren.Op de markt bij de kaasboer heerlijke brie gehaald om de boel wat meer smaak te geven.
Nadat alles de juiste temp bereikt had de boel opgebouwd en daarna was het aanvallen. Als bijgerecht nog een gerookte aardappelsalade gemaakt van het recept van Noskos. Alleen hier geen fotos van gemaakt. (vergeten)
Simpel maar iets lekkers hoeft niet moeilijk te zijn.
Gedeeltelijke recept komt van BbqJunkie.
Bij de plaatselijke slager om rundergehakt en deze simpel gekruid met peper en zout. 3 flinke burgers van geboetseerd en nadat de temperatuur van de bbq 200 graden was ze erop gelegd.
Verder wat blaadjes baby romaine, plakken spek en een mix van majonaise en mosterd gemaakt om de broodjes in te smeren.Op de markt bij de kaasboer heerlijke brie gehaald om de boel wat meer smaak te geven.
Nadat alles de juiste temp bereikt had de boel opgebouwd en daarna was het aanvallen. Als bijgerecht nog een gerookte aardappelsalade gemaakt van het recept van Noskos. Alleen hier geen fotos van gemaakt. (vergeten)
Simpel maar iets lekkers hoeft niet moeilijk te zijn.
