Beef en Steak

Baby & St. Louis style ribben

 
 

Salademan

Kooltjesharker
Berichten
240
Gisteren lekker spare ribs gemaakt. Na een eerdere sessie met normale ribben van de Makro nu dik bevleesde babyribs (1.3kg) en St. Louis style (1.5kg) van BBQuality.nl. Daar hoefde maar weinig meer aan te gebeuren!

Gekruid met Smokey’s piggy mix en verder 3-2-1 aangehouden. Smokey’s BBQ saus had ik nog staan van vorig weekend en die is nu op!

f78fabd81bb4aa82a3ba4107582df9d7.jpg


Laatste half uurtje:
b03bcd36fe3bb0e1962ea88fcdd20ab4.jpg


Zacht als boter:
118cee144d6269d1afb14cf0e93b6418.jpg



48d12eb61d3a29767b10be6f2d6a0353.jpg


Erg geslaagd en op tot de laatste kruimel. Voor mij persoonlijk mag er iets meer bite zijn. Voor deze dik bevleesde zou 3-1.5-1 meer dan genoeg zijn.
 
Lekker hoor
Welke vond je het lekkerst?
 
En nu je steen weer schoonfikken;)
Ik doe 3, dan 1.5 en dan 10 mins droog worden, lakken en dan na een half uur nog een keer lakken.
Krijg je een mooi laagje en je kunt de lak dan wat verdunnen zodat hij makkelijker smeert:)
 
En nu je steen weer schoonfikken;)
Ik doe 3, dan 1.5 en dan 10 mins droog worden, lakken en dan na een half uur nog een keer lakken.
Krijg je een mooi laagje en je kunt de lak dan wat verdunnen zodat hij makkelijker smeert:)

Schoonfikken hoort erbij bedankt voor de tips, neem ik de volgende keer even mee
 
Terug
Bovenaan Onderaan