- Berichten
- 240
Gisteren lekker spare ribs gemaakt. Na een eerdere sessie met normale ribben van de Makro nu dik bevleesde babyribs (1.3kg) en St. Louis style (1.5kg) van BBQuality.nl. Daar hoefde maar weinig meer aan te gebeuren!
Gekruid met Smokey’s piggy mix en verder 3-2-1 aangehouden. Smokey’s BBQ saus had ik nog staan van vorig weekend en die is nu op!
Laatste half uurtje:
Zacht als boter:
Erg geslaagd en op tot de laatste kruimel. Voor mij persoonlijk mag er iets meer bite zijn. Voor deze dik bevleesde zou 3-1.5-1 meer dan genoeg zijn.
Gekruid met Smokey’s piggy mix en verder 3-2-1 aangehouden. Smokey’s BBQ saus had ik nog staan van vorig weekend en die is nu op!
Laatste half uurtje:
Zacht als boter:
Erg geslaagd en op tot de laatste kruimel. Voor mij persoonlijk mag er iets meer bite zijn. Voor deze dik bevleesde zou 3-1.5-1 meer dan genoeg zijn.